Oli sitten kyse opiskelusta, maalauksesta tai rästitehtävistä. Lisäksi olen taas vaihteeksi ollut kolme päivää kipeänä. Leukaluut hieman jumissa. Ei kuitenkaan niin pahasti kuin viime kerralla. Buranaa ei ole vielä tarvinnut ottaa. Kuitenkaan syömisestä ei tule yhtään mitään, vaikka nälkä olisi. Kummasti ruuan maku katoaa, kun sitä ei voi pureskella. Hampaissa siis taas vikaa. Tai pikemmin siinä yhdessä epäonnistuneesti paikatussa hampaassa. Kuollut sen pitäisi olla, harvinaisen eläväiseltä kyllä tuntuu. Noh, pikkuasioita.

Aloitin tänään työssäoppimisen Escurialissa ja ehdin tehdä jo ensimmäisen virheeni. Unohdin lähtiessä viedä roskiksen omalle paikalleen... Hoksasin asian vasta silloin, kun olin jo ajamassa kohti kotia. Jep, että silleen... Sain kuitenkin kanojen häkit sentään siivottua loppuun asti.

Muutenkin asiat tahtovat jäädä puolitiehen. Aloitan hirveästi kokoajan projekteja. Mitään en kuitenkaan tee loppuun asti. Kauheata sähläämistä. Olen ilmeisesti saanut kaiken lisäksi vielä keskittymishäiriön. Tässä muutama projektini maalauspuolelta:


DSC02227.jpg

DSC02232.jpg

DSC02238.jpg


Koulustakin on lisäksi vielä on miljoona rästitehtävää. Kaikkia on aloitettu jo. Joitakin on tehty enemmän ja jotakin vähemmän. Selvästi kuitenkin suurin osa on vielä kesken... Onneksi sentään muutama on tullut jo valmiiksi astikin!

Akarn