Tuli tänään käytyä tähystyksessä ja sain samantien elinikäisen lääkityksen. Pitäisi olla iloinen, että pelkästään lääkityksellä selviää, ainakin tällä hetkellä. Viime päivä meni siis tosi mukavissa merkeissä. Kävin koulussa, aloitin sitten älyttömän ryyppäämisen vettä ja muita kirkkaita nesteitä eli käytännössä limukkaa. Seuraavaksi juostiin vessassa. Koko tänän ajan tein samalla käsitöitä. Pari ristipistoa, puoli litraa vettä, biisin vaihto koneelta, vessaan, pari pistoa, puoli litraa lisää, ristipistoa, pari desiä limukkaa, ristipistoa, vessaan ja niin edelleen. Hauskaa oli. Lemmikitkin olivat mukana tunnelmassa. Olivat päivän aikana yrjönneet jostakin syystä molemmat pitkin kämppää.

DSC05437.jpgDSC05438.jpgDSC05439.jpg

Tänään tulivat postissa ne kauriin kallot. Ovat muuten aivan ihanat. Miten oikeasti voi olla joku kallo niin söpö? Puhumme nyt kuitenkin kuolleen eläimen jäänteistä. Olisi joskus ihan mukava kysyä siltä aivokemian sunnittelijalta, että mitä se on oikein ajatellut. Ostin myös lisää DMC-lankoja, tällä kertaa helmiäisen värisiä. Suunnittelin tekeväni lankojen mukana tulleiden ohjeiden perusteella pari tyynyn päälistä, mutta saa nähdä. Kirjonta on kuitenkin sen verran hidasta puuhaa, etten niitä varmaan koskaa saa valmiiksi.

DSC05433.jpg


Kävin myös Rosan kanssa pyörähtämässä taas ulkona. Odotan sitä aikaa kun pystyy taas juoksemaan kunnolla. Ilman, että tarvitsee vääntäytyä kippuraan kivusta tai pidättää hengitystä. Mulla on ikävä juoksemista, tapailin tänään muutaman raviaskeleen. Parempaa ei irronnut. Huomenna on taas koulupäivä ja ajatella perjantai. Ilalla olisi ravit, mutta en tiedä pystynkö tai jaksanko mennä katsomaan.

Väsynein terveisin, Akarn

DSC05436.jpg